Далеч избяга Диляна Попова Тя отпраши на 10 000 километра далеч от

...
Далеч избяга Диляна Попова
Тя отпраши на 10 000 километра далеч от
Коментари Харесай

Диляна Попова „завеща“ Борил на Асен Блатечки! И избяга далеч

Далеч избяга Диляна Попова

Тя отпраши на 10 000 километра надалеч от България. Като преди този момент остави единствения си наследник Борил на татко му Асен Блатечки.

Е, синеоката моделка и актриса не е неприятна майка и не остави вечно единственото си чадо на баща му. Нито желае да се отърве от него дефинитивно, като го „ завещае “ вечно на известния артист.

Просто двамата с гаджето си Лъчезар Захариев отпрашиха за Коста Рика, на дълга отмора. Тази дестинация не е изключително известна измежду родните звезди, поради много високия бюджет.

За разлика от другите желани екзотични екскурзии до Малдивите, Бали или Тайланд, за тази страна би трябвало да се бръкне много дълбоко в джоба.

Почивката до такава степен, дружно със самолетните билети, както и с нощувките, излиза по 10 бона на човек. Масрафът за двамата е двадесет бона, сочи обикновената аритметика.

Колкото и сполучлив модел и инфлуенсър да е, Диляна попова няма по какъв начин да извади тези пари. Почивката й е обезпечена от нейния другар. Бизнесменът върти няколко знакови заведения на морето, по тази причина той поел разноските по общата им отмора.

Борил обаче бил на учебно заведение, а и Лъчезар поискал да се насладят на екскурзията единствено двамата с Диляна, поради което тя оставила сина си на татко му.

След като отпътува на тузарската отмора, Диляна Попова не стопира да облъчва мрежата с екзотични фотоси от почивката им в Коста Рика.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

 

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Борил Коста Рика Лъчезар Захариев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР